Înscrie-te în comisia de jurizare a game on! awards 

pentru a te înscrie în comisia de jurizare, sunt necesari 2 pași simpli:

Game ON! Awards este un eveniment dedicat recunoașterii și premierii celor mai bune jocuri de societate din România. Scopul nostru este să promovăm excelența în domeniul jocurilor de societate și să oferim o platformă pentru recunoașterea și aprecierea creativității și inovației din industrie

Atribuțiile principale ale comisiei sunt:

1. Să se asigure că jocurile sunt încadrate în categoriile corecte și să ofere sfaturi în acest sens;

2. Să analizeze jocurile propuse pentru a putea vota în cunoștință de cauză;

3. Să voteze în calitate de membru al comisiei de jurizare la cele 4 categorii: Petrecere, Familie, Strategie și Alegerea Experiților. 

Comisia de jurizare este compusă din inițiatorii festivalului și din persoanele care vor să se alăture prin urmarea a doi pași simpli.

Pasul 1

Completarea formularului de mai jos.

Formularul este simplu și durează puțin completarea efectivă, dar înainte de a începe completarea, te avertizăm că trebuie să faci câteva nominalizări ale jocurilor preferate, ceea ce poate să îți ia puțin mai mult timp.

 

Pasul 2

Un scurt interviu în prezența consiliului Game ON! Awards (unul sau mai mulți delegați ai consiliului). Acest interviu vine în completarea formularului pentru a ne asigura că persoanele care vor face parte din comisia de jurizare sunt unele experimentate în domeniu.

ATENȚIE: Consiliul poate refuza candidaturi pentru comisia de jurizare și poate decide ca unii aplicanți să intre în comisie fără a parcurge pasul 2.