DESPRE NOI

7

Organizatori

Despre festival

GAME ON! Festival este mai mult decât un simplu festival de jocuri de societate; este o experiență captivantă și diversificată care unește pasiunea pentru board gaming cu competiții incitante, târguri de jocuri de societate, escape room-uri fascinante și o varietate de activități potrivite pentru toate vârstele.

Ediția a doua a festivalul va avea loc în Casa Tineretului, situată pe strada Arieș, nr. 19, Timișoara, în zilele de 15-17 noiembrie 2024.

Despre Asociația CDPP

CDPP – Centrul pentru Dezvoltare Personală și Profesională își dedică resursele pentru a sprijini dezvoltarea continuă a indivizilor de toate vârstele, aducând o schimbare semnificativă în viețile lor.

Misiunea sa esențială este de a oferi o perspectivă inovatoare în educație, completând sistemul educațional formal cu programe, sesiuni de formare și activități non-formale. CDPP pune accentul pe explorarea și dezvoltarea personală și profesională, ajutând indivizii să-și atingă potențialul maxim.

Despre Escape Games Arena

Escape Games Arena este un spațiu de divertisment, inovativ și captivant, unde tehnologia și creativitatea se întâlnesc și te așteaptă să le descoperi.

Aici găsești Escape Room-uri, jocuri de societate, VR – totul pentru a te relaxa și a evada din lumea de zi cu zi.

Despre Proti Plays

Proti Plays se ocupă cu prezentări video de board games, evenimente locale și personalizate, team building-uri, toate cu și despre board games. Board gaming-ul este un hobby care aduce prietenii și familiile împreună. Există un joc pentru fiecare, indiferent de gusturi!

Despre Exit Reality

Exit Reality este locul în care tehnologia și imaginația se întâlnesc pentru a crea experiențe captivante și pline de adrenalină. Aici găsiți o gamă diversă de jocuri de societate, cu un spațiu enorm pentru toți prietenii, camere de evadare captivante și aventuri în realitatea virtuală (VR).

Finanțator

ediția 2023

Game ON! Festival este un eveniment finanțat cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023

Parteneri

ediția 2023

FITT

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) este organizație neguvernamentală înființată în anul 1990, aceasta este o structură federativă cu 30 de membri – ONG-uri de tineret & studențești. De asemenea, deține și Certificatul de Calitate pentru Centre de tineret (2016-2023) oferit de Consiliul Europei.

Casa Tineretului, clădirea în care se desfășoară Game ON! Festival, aparține de FITT.

UVT

Spiritul Universității de Vest din Timișoara este unul al performanței și al excelenței, ca rezultat gradual și permanent al efortului de a fi mai bun. UVT pledează pentru o educație corelată cu nevoile imediate ale pieței muncii, o educație care vizează în plus față de performanța științifică și angajarea social-economică, dezvăluirea personalității umane ca întreg.

 

Kiss FM

Powered by Kiss FM, #1 HIT RADIO

Ionela Mâț

Sunt Ionela Mâț, fotograf specializat pe fotografia de portret și produs. Apreciez frumusețea care ne înconjoară, iar prin intermediul obiectivului meu încerc să surprind esența vieții, vibrația oamenilor și peisajele uluitoare care alcătuiesc lumea noastră.

Pentru mine, fotografia nu este doar un hobby, ci un mod de viață de 2 ani, de când mi-am găsit scopul și împlinirea în acest domeniu. În acest timp, am combinat expertiza tehnică cu cea creativă pentru a crea imagini calitative, care au atins așteptările și nevoile clienților mei.

Pentru viitor, am inițiat colaborări noi privind evenimente, spectacole, festivaluri și activități culturale pe plan local.

Liga MPT

Liga Studenților Facultății de Management în Producție și Transporturi (LSFMPT) este o organizație nonguvernamentală care se ocupă cu reprezentarea studenților din facultate.

Motto-ul ce reprezintă LSFMPT este „Împreuna pentru studenți”.

Scopul ligii este de a reprezenta Facultatea de Management în Producție și Transporturi și studenții acesteia, ajutându-i pe aceștia în parcurgerea acestui drum plin cu peripeții.Noi suntem Cavalerii Lotusului, 

The Lotus Knights

Noi suntem Cavalerii Lotusului, Protectorii distracției și a Umorului.
Armele noastre? Jocurile de Societate și cele Electronice!
Obiectivul? Să răspândim bucurie și să ajutăm lumea să se dezvolte prin joacă și distracție.
Așadar, hai cu noi pe plaiurile punctate și să învingem melancolia!

Cu un concept inedit, Iulius Town reprezintă cel mai mare pol de business, retail şi entertainment din regiune. Este locul unde te bucuri de shopping la superlativ de la brandurile internaționale, în care mergi la job în clădirile de birouri clasa A, unde plimbările cu familia pe aleile din parc au un farmec aparte, în care poveștile spuse lângă lac sunt fascinante, unde copiii au liber la distracție la carusel, unde te întâlnești cu prietenii la cele mai atrăgătoare cafenele și restaurante. Este orașul tău, în inima Timișoarei! Iulius Town este un oraș în inima Timișoarei, un spaţiu efervescent, deschis spre multiculturalitate, care oferă energie și printr-o agendă bogată de evenimente variate pentru toate categoriile de public, de la activităţi educative şi recreative pentru copii, manifestări culturale şi competiţii sportive, până la târguri tematice, festivaluri şi expoziţii de artă.

Exit Games

Un joc de evadare este o activitate reality adventure unde sarcina jucătorilor (echipe de 2-8 persoane) este să rezolve misterele și să găsească indiciile necesare evadării dintr-o încăpere în care a fost închisă având la dispoziție 60 de minute.

Parteneri activități KIDSe

ediția 2023