bazar

18 și 19 noiembrie

10:00 – 21:00

7

Un spațiu vibrant și plin de culoare, unde localizatorii pot să-și expună produsele pentru vânzare, iar participanții le pot încerca și pot achiziționa cele mai noi și captivante jocuri prezentate. Bazarul va fi poziționat la parterul clădirii și va fi unul dintre elementele centrale ale evenimentului.

Fiecare zonă de bazar va fi compusă din spațiu de vânzare și spațiu de joacă plasat lângă fiecare stand.

Alături de noi

Bazarul te așteaptă cu reduceri explozive, jocuri la cel mai mic preț și surprize magice pregătite cu dragoste de echipa noastră! 

Nu rata șansa de a te bucura de sute de jocuri la prețuri incredibile și de a cumpăra cadouri pentru cei dragi!

Gameology

Gameology – un brand românesc, dedicat pasiunii pentru jocurile de societate și educația STEM. 

Cu peste 60 de jocuri în portofoliu și 10 titluri noi anual, Gameology aduce distracție pentru toate vârstele și nivelurile de experiență.

Printre jocurile lor se numără perle precum Everdell, 221B Baker Street – Sherlock Holmes și Harry Potter Hogwarts Battle.

Ludicus

Descriere: Cu peste 10 ani de experiență în producție, localizare și distribuție de jocuri de societate, va aduce distracție și jocuri faine la Game ON Festival!

În calitate de importator și reprezentant exclusiv pentru numeroase jocuri, Ludicus Games oferă pasionaților de jocuri oportunitatea să descopere licențe regionale și globale remarcabile, precum Memorace, Travelin’, Six Making, Hack Trick și multe altele.

Regatul Jocurilor

Descriere: Regatul Jocurilor – de peste 10 ani se dedică oferirii unei selecții diverse de jocuri de societate de toate tipurile și genurile, jocuri de cărți, jocuri de rol și accesorii de joc.

De-a lungul anilor, Regatul Jocurilor a lucrat asiduu pentru a face jocurile mai accesibile comunității din România, traducând regulamente și localizând jocuri integral în limba română, precum: Ark Nova, Wingspan, Viticulture, Endless winter, Cartographers, Cascadia, Verdant.

Asmodee

Descriere: Grupul Asmodee Romania – cel mai mare producător și distribuitor de jocuri de societate, va fi prezent pe 18-19 noiembrie la Casa Tineretului cu zeci de jocuri!

Portofoliul lor are o gamă largă de produse dedicate diferitelor categorii de vârstă, de la preșcolari la adolescenți și tineri adulți, deci sigur găsești ceva pe gustul tău și al familiei tale! Printre jocurile lor se numără Dixit, Dobble, Ticket to Ride, 7 Wonders, Alias și Pandemic.