18 – 19 NOIEMBRIE,

LA CASA TINERETULUI DIN TIMIȘOARA

Gameology este un brand românesc…

care are ca principal obiect de activitate distribuția la nivel național de jocuri de societate, kituri educaționale STEM, robotică educaționala, Yoyo și alte categorii de produse. 

Am localizat primul nostru joc de societate în 2017, iar între timp am devenit una dintre cele mai active firme de pe această piață, având peste 60 de titluri la activ și localizând anual în jur de 10 jocuri noi. Avem o varietate extinsă de jocuri, încercând să oferim opțiuni pentru toate categoriile de jucători (am localizat jocuri pentru toate vârstele – copii, familie și pentru adulți, iar în oferta noastră se regăsesc jocuri atât pentru jucătorii începători, cât și pentru cei de nivel mediu sau avansat).

Dintre jocurile localizate de noi menționăm doar câteva: Everdell, Flamecraft, Grimm Forest (Pădurea Fraților Grimm), seria Cronicile Crimei, Destinies, Dog Park, 221B Baker Street – Sherlock Holmes, Harry Potter Hogwarts Battle, Trial by Trolly (Scapă cine poate), Telestrations After Dark (Telestrații după Miezul Nopții) si Joking Hazard. 

De asemenea, noi operăm și site-ul www.gameology.ro, unde puteți găsi jocurile localizate de noi la cele mai bune prețuri, dar și multe alte jocuri localizate de alte firme din România, precum și jocuri în limba engleză.