18 – 19 NOIEMBRIE,

LA CASA TINERETULUI DIN TIMIȘOARA

Regatul jocurilor…

reprezintă un punct important pe harta jocurilor de societate, de unde entuziaștii acestui hobby pot achiziționa jocurile lor preferate, inclusiv în limba maternă. De asemenea, Regatul Jocurilor s-a implicat mereu în expunerea acestui hobby în România, participând la evenimente, oferind sponsorizări ce au constat în jocuri de societate, donând jocuri cu diferite ocazii.

Echipa a oferit mereu ajutor și recomandări clienților săi, a venit mereu în întâmpinarea comunității, a clienților și cerințelor acestora, ajutând astfel la dezvoltarea acestui hobby în România.

Cu ce iese în evidență Regatul jocurilor? Reușește să mențină o plajă de prețuri accesibilă, sub nivelul pieței.

Oferă clienților un sistem de fidelizare prin acordarea de discounturi permanente de până la 20%, servicii unice în România, precum „Cel mai bun preț”. Deține cea mai bogată și variată gamă de jocuri din România.

Pe lângă toate acestea, Regatul Jocurilor este în acest moment singurul magazin de acest profil din România ce are la vânzare în mod constant jocuri de societate lansate prin platformele de crowdfunding, precum Kickstarter, Gamefound, Backerkit etc., jocuri ce sunt dedicate în mod normal exclusiv celor care le achiziționează prin aceste platforme și de cele mai multe ori în variante speciale ce ulterior nu mai sunt disponibile.