CALICO

Prezentare joc și reguli competiționale

 

CALICO

Concurați pentru a coase cea mai confortabilă plapumă în timp ce colectați și plasați petice de diferite culori și modele. Fiecare plapumă are un anumit model care trebuie urmat și aveți grijă să creați combinații de culori și modele care să fie nu numai plăcute din punct de vedere estetic, ci și să atragă cele mai drăgălașe pisici!

rEGULI COMPETIȚIONALE

  • Concurenții vor juca jocul de bază Calico, FĂRĂ extensii sau module.
  • Locurile la masă și jucătorul de start se vor stabili în mod aleatoriu.
  • La începutul jocului, se vor alege în mod aleatoriu 3 jetoane obiectiv pe care le vor primi toți jucătorii prezenți la masă, fiecare își pune apoi jetonele de punctaj cum vrea el, pe spațiile predefinite de pe planșa personală.
  • Pisicile și formele preferate de pisici sunt alese în mod aleatoriu conform regulamentului oficial al jocului pentru varianta standard.
  • Dacă doi sau mai mulți jucători sunt la egalitate la finalul jocului, se aplică regulile de departajare din regulamentul oficial al jocului.

faza competiției:

GRUPE

LOCURI ÎN GRUPĂ:

16

NUMĂR RUNDE ELIMINATORII:

2

localitate desfășurare:

SIBIU

locație desfășurare:

ÎN CURÂND

ZI ȘI ORĂ DE START:

ÎN CURÂND

Board Games Community

Suntem o organizație din Sibiu care promovează jocurile de societate, de la clasicele Activity și Catan până la jocuri de strategie precum Terraforming Mars. ONG-ul a fost fondat în 2023 din dorința și pasiunea lui Terxi (organizator BGC), cu sprijinul comunităților de board games din Iași și București. Evenimentele noastre, organizate lunar, atrag în medie 25 de participanți, cu un vârfuri de aprox. 40 de persoane. Audiența noastră include participanți de toate vârstele, de la copii de 8 ani la adulți de 60 de ani, cu o medie de vârstă de 30 de ani.

ANTRENEAZĂ-TE

În Timișoara avem pregătite 2 spații oficiale de antrenament unde poți găsi jocuri din competiție.

Pentru program și tarife, accesați spațiul potrivit pentru voi:

Exit Reality

Bulevardul Iuliu Maniu 23 A

Escape Games Arena

Intrarea Fortăreței nr 4

ACHIZIȚIONEAZĂ JOCUL

Noi nu comercializăm board games, însă îți recomandăm să îl achiziționezi direct de la localizator, accesând butonul de mai jos.