STONE AGE

Prezentare joc și reguli competiționale

 

STONE AGE

Trăiți în epoca de piatră, la fel ca strămoșii noștri! Adunați lemne, spargeți pietre și spălați aurul din râu. Faceți comerț liber și extindeți-vă satul pentru a atinge noi niveluri de civilizație. Cu un echilibru între noroc și planificare, concurați pentru hrană în acest timp preistoric și nu uitați să vă hrăniți populațiile, altfel riscați să pierdeți resurse sau puncte!

rEGULI COMPETIȚIONALE

  • Concurenții vor juca jocul de bază Stone Age, FĂRĂ extensii sau module.
  • Locurile la masă și jucătorul de start se vor stabili în mod aleatoriu.
  • Dacă doi sau mai mulți jucători sunt la egalitate la finalul jocului, se aplică regulile de departajare din regulamentul oficial al jocului.

faza competiției:

GRUPE

LOCURI ÎN GRUPĂ:

16

NUMĂR RUNDE ELIMINATORII:

2

localitate desfășurare:

TÂRGU MUREȘ

locație desfășurare:

ÎN CURÂND

ZI ȘI ORĂ DE START:

ÎN CURÂND

parteneri organizare grupă

Zona Jocurilor

Zona Jocurilor

BOARD GAME CLUB

Clubul Zona Jocurilor este conceput pentru a oferi o experiență unică iubitorilor de board games. Aici, vizitatorii pot alege dintr-o selecție impresionantă de jocuri care să-i țină captivați ore în șir. Decorul inspirat din tematica jocurilor de societate, împreună cu mesele confortabile și iluminatul ambiental, creează un mediu relaxant și încurajează interacțiunea și socializarea. În plus, cafeneaua oferă o gamă variată de băuturi și gustări, astfel încât jucătorii să se poată răsfăța cu ceva delicios în timp ce se dedau pasiunii lor. Clubul de joacă este, așadar, locul ideal pentru a încerca noi jocuri de societate, a petrece timp de calitate cu prietenii sau familia și a scăpa de rutina zilnică într-un mod plăcut și antrenant.

ANTRENEAZĂ-TE

În Timișoara avem pregătite 2 spații oficiale de antrenament unde poți găsi jocuri din competiție.

Pentru program și tarife, accesați spațiul potrivit pentru voi:

Exit Reality

Bulevardul Iuliu Maniu 23 A

Escape Games Arena

Intrarea Fortăreței nr 4

ACHIZIȚIONEAZĂ JOCUL

Noi nu comercializăm board games, însă îți recomandăm să îl achiziționezi direct de la localizator, accesând butonul de mai jos.