GAME ON! AJUNGE ÎN TIMIȘOARA

Parte a campaniei Game on! ajunge în orașul tău

venim în bucurești cu

  • 3 Grupe ale Competiției Naționale de Board Games – în total, competiția înglobează 4 faze, sute de jucători, premii în bani, spații oficiale de antrenament, 23 de board games și multe altele. Vor exista în total 20 de grupe de calificare, în fiecare grupă jucându-se un alt joc (Timișoara, Iași, Târgu Mureș, Sibiu, București, Cluj-Napoca și la Ciulpăz, în cadrul Game ON! Camp).
  • Jocuri înscrise în Game ON! Awards – un eveniment dedicat recunoașterii și premierii celor mai bune jocuri de societate create sau localizate în România. Scopul este promovarea excelenței în domeniul jocurilor de societate și, în același timp, oferirea unei platforme pentru recunoașterea și aprecierea creativității și inovației din industrie.

PARTENER LOCAL

howtoplay

HOW TO PLAY

howtoplay.ro

Proiectul howtoplay.ro este pe piață din anul 2020. În componența sa intră site-ul howtoplay.ro care monitorizează prețurile la peste 150.000 produse și canalul de youtube Joculescu, pe care se pot găsi clipuri educative despre jocurile de societate. Sub brandul howtoplay.ro mai sunt organizate diferite evenimente gratuite, orientate către popularizarea jocurilor de societate în România.

PROGRAM ȘI LOCAȚII

DETALII CURÂND

DETALII EVENIMENTE

howtoplay

Grupe Competiția Națională de Board Games:

Flamecraft și Iarna Nesfârșită: Paleoamericanii

Pentru fiecare grupă, sistemul este unul eliminatoriu. Se vor juca meciuri succesive în urma cărora cei care pierd vor fi eliminați din competiție, iar cei care câștigă vor avansa la o nouă masă de joc. Procesul se va repeta până când va rămâne o singură persoană neînvinsă.

Câștigătorul fiecărei grupe se va califica direct în sferturile Competiției Naționale de Board Games (care se vor desfășura în noiembrie, la Timișoara) și va avea șansa să câștige o parte din cei 1000 de euro puși în joc. Pentru mai multe detalii și înscrieri, dați click pe butoanele de mai jos.

Din București, se vor califica în sferturile Competiției Naționale de Board Games câștigătorii grupelor: Flamecraft și Iarna Nesfârșită: Paleoamericanii.

Game ON! Awards

zonă de testare pentru jocuri propuse

În cadrul evenimentului, vom aduce o selecție de jocuri propuse pentru Game ON! Awards, pentru ca interesații să poată testa jocurile. Game ON! Awards este un concurs pe bază de vot, iar noi suntem interesați ca cei care vor vota să o facă în cunoștință de cauză.