GAMES AREA

game AREA, o zonă plină de culoare

Este alcătuită din 3 elemente principale:

  1. Zona de expunere a jocurilor: În fața fiecărui stand de localizator va exista o zonă de testare a jocurilor. Aici puteți să parcurge jocurile înainte de a le achiziționa. Astfel puteți pleca acasă cu un joc pe care deja l-ați jucat și cu siguranță v-a plăcut!
  2. Colecția festivalului: Cu câteva zeci-sute de jocuri în colecția proprie, festivalul va propune o zonă de joacă la liber. Astfel aici poți atât să încerci jocurile propuse de noi, cât să și aduci de acasă jocuri proprii pe care să le joci alături de alți pasionați.
  3. Alături de noi vor fi prezente cluburi, asociații și mici producători de jocuri care vor expune noile jocurile proprii, care vor organiza diverse turnee și concursuri etc. 

zonă realizată cu ajutorul:

GRUPE

18 NOIEMBRIE, DE LA ORA 14:30

OutDoor Challenge | o singură rundă

18 noiembrie, de la 14:30

Un mix de elemente: Treasure Hunt, Escape Room, Mission Impossible, Urban Challenge  și altele.
Acțiunea se desfășoară într-o zonă mai largă de acțiune, iar în funcție de indiciile primite și rezolvarea acestora, participanții urmează un traseu sau aleg la ce checkpointuri vor să meargă.

SEMIFINALĂ

19 NOIEMBRIE, DE LA ORA 11:30

ESCAPE BOX | o singură rundă

19 noiembrie, de la 11:30

AICI SE vor califica 4 echipe, cele mai bine clasate de la OutDoor Challenge.

Escape box presupune o serie de sertare/uși care trebuie deschise succesiv pentru îndeplinirea unei misiuni finale. Fiecare sertar/ușă are o încuietoare electronică/mecanică ce trebuie deschisă cu ajutorul indiciilor și informațiilor primite anterior.

Vor exista 2 semifinale. Din fiecare semifinală se va califica o echipă în finală. Semifinalele se vor desfășura astfel:

  • Prima vs Ultima echipă calificată
  • A doua vs a treia echipă calificată

 

FINALĂ

19 NOIEMBRIE, DE LA ORA 14:30

ESCAPE TENT | o singură rundă

19 noiembrie, de la 14:30

AICI SE vor califica 4 echipe, cele mai bine clasate de laESCAPE BOX.

Jucătorii concurează pentru a realiza cea mai reușită grădină zoologică modernă, construind habitate personalizate pentru o varietate de animale minunate și sprijinind eforturile de conservare a naturii din întreaga lume.

În finală se vor califica 2 echipe, cele care câștigă semifinalele de Escape Box.

Va exista o singură rundă pentru finală.

  • Prima vs Ultima echipă calificată
  • A doua vs a treia echipă calificată