GAME ON! AJUNGE ÎN CLUJ-NAPOCA

Parte a campaniei Game on! ajunge în orașul tău

venim în CLUJ-NAPOCA cu

  • 2 Grupe ale Competiției Naționale de Board Games – în total, competiția înglobează 4 faze, sute de jucători, premii în bani, spații oficiale de antrenament, 23 de board games și multe altele. Vor exista în total 20 de grupe de calificare, în fiecare grupă jucându-se un alt joc (Timișoara, Iași, Târgu Mureș, Sibiu, București, Cluj-Napoca și la Ciulpăz, în cadrul Game ON! Camp).
  • Jocuri înscrise în Game ON! Awards – un eveniment dedicat recunoașterii și premierii celor mai bune jocuri de societate create sau localizate în România. Scopul este promovarea excelenței în domeniul jocurilor de societate și, în același timp, oferirea unei platforme pentru recunoașterea și aprecierea creativității și inovației din industrie.

PARTENER LOCAL

The Guild Hall

THE GUILD HALL

guildhall.ro

Vrei să petreci o seară de board games cu prietenii și cauți un loc cool în Cluj-Napoca? Anticafeneaua The Guild Hall este locul perfect pentru așa ceva! Ai la dispoziție peste 270 de jocuri de societate, băuturi nelimitate incluse în taxa de intrare și evenimente susținute de o comunitate faină, gata să te învețe o mulțime de jocuri noi și să te introducă în role-playing games, trading card games și wargaming.

În plus, spațiul găzduiește la parter un magazin de board games, iar stocurile sunt sincronizate cu magazinul lor online care face livrări în toată țara. Acolo găsești o gamă largă de produse de calitate, pentru toate gusturile și buzunarele.

PROGRAM ȘI LOCAȚII

DETALII CURÂND

DETALII EVENIMENTE

Terraformarea Planetei Marte Expediția Ares Game ON în Cluj Napoca
Dog Park Game ON în Cluj Napoca

Grupe Competiția Națională de Board Games:

Terraformarea Planetei Marte: Expediția Ares și Dog Park

Pentru fiecare grupă, sistemul este unul eliminatoriu. Se vor juca meciuri succesive în urma cărora cei care pierd vor fi eliminați din competiție, iar cei care câștigă vor avansa la o nouă masă de joc. Procesul se va repeta până când va rămâne o singură persoană neînvinsă.

Câștigătorul fiecărei grupe se va califica direct în sferturile Competiției Naționale de Board Games (care se vor desfășura în noiembrie, la Timișoara) și va avea șansa să câștige o parte din cei 1000 de euro puși în joc. Pentru mai multe detalii și înscrieri, dați click pe butoanele de mai jos.

Din Cluj-Napoca, se vor califica în sferturile Competiției Naționale de Board Games câștigătorii grupelor: Terraformarea Planetei Marte: Expediția Ares și Dog Park.

Game ON! Awards

zonă de testare pentru jocuri propuse

În cadrul evenimentului, vom aduce o selecție de jocuri propuse pentru Game ON! Awards, pentru ca interesații să poată testa jocurile. Game ON! Awards este un concurs pe bază de vot, iar noi suntem interesați ca cei care vor vota să o facă în cunoștință de cauză.