GAME ON! AJUNGE ÎN IAȘI

Parte a campaniei Game on! ajunge în orașul tău

venim în IAȘI cu

  • O grupă a Competiției Naționale de Board Games – în total, competiția înglobează 4 faze, sute de jucători, premii în bani, spații oficiale de antrenament, 23 de board games și multe altele. Vor exista în total 20 de grupe de calificare, în fiecare grupă jucându-se un alt joc (Timișoara, Iași, Târgu Mureș, Sibiu, București, Cluj-Napoca și la Ciulpăz, în cadrul Game ON! Camp).
  • Jocuri înscrise în Game ON! Awards – un eveniment dedicat recunoașterii și premierii celor mai bune jocuri de societate create sau localizate în România. Scopul este promovarea excelenței în domeniul jocurilor de societate și, în același timp, oferirea unei platforme pentru recunoașterea și aprecierea creativității și inovației din industrie.

PARTENER LOCAL

Board Games Events

Board Games Events

boardgamesevents

Board Games Events conectează oamenii prin intermediul jocurilor de societate. Promovăm socializarea, networking-ul și ieșirea din cercul vicios casă – serviciu – casă.

Fondată de Alexandru Lupușoru și Andrei Miroiu în 2022, Board Games Events are la activ peste 400 de evenimente în Iași și în alte județe, iar piesa de rezistență este aplicația web Board Games Events.

PROGRAM ȘI LOCAȚII

DETALII CURÂND

DETALII EVENIMENTE

Game ON în Iași Sagrada
Competiția Națională de Board Games Sagrada

Grupă Competiția Națională de Board Games:

SAGRADA

Pentru grupe, sistemul este unul eliminatoriu. Se vor juca meciuri succesive în urma cărora cei care pierd vor fi eliminați din competiție, iar cei care câștigă vor avansa la o nouă masă de joc. Procesul se va repeta până când va rămâne o singură persoană neînvinsă.

Câștigătorul grupei se va califica direct în sferturile Competiției Naționale de Board Games (care se vor desfășura în noiembrie, la Timișoara) și va avea șansa să câștige o parte din cei 1000 de euro puși în joc. Pentru mai multe detalii și înscrieri, dați click pe butoanele de mai jos.

Din Iași, se va califica în sferturile Competiției Naționale de Board Games câștigătorul grupei Sagrada.

Game ON! Awards

zonă de testare pentru jocuri propuse

În cadrul evenimentului, vom aduce o selecție de jocuri propuse pentru Game ON! Awards, pentru ca interesații să poată testa jocurile. Game ON! Awards este un concurs pe bază de vot, iar noi suntem interesați ca cei care vor vota să o facă în cunoștință de cauză.