GAME ON! AJUNGE ÎN SIBIU

Parte a campaniei Game on! ajunge în orașul tău

venim în SIBIU cu

  • 2 Grupe ale Competiției Naționale de Board Games – în total, competiția înglobează 4 faze, sute de jucători, premii în bani, spații oficiale de antrenament, 23 de board games și multe altele. Vor exista în total 20 de grupe de calificare, în fiecare grupă jucându-se un alt joc (Timișoara, Iași, Târgu Mureș, Sibiu, București, Cluj-Napoca și la Ciulpăz, în cadrul Game ON! Camp).
  • Jocuri înscrise în Game ON! Awards – un eveniment dedicat recunoașterii și premierii celor mai bune jocuri de societate create sau localizate în România. Scopul este promovarea excelenței în domeniul jocurilor de societate și, în același timp, oferirea unei platforme pentru recunoașterea și aprecierea creativității și inovației din industrie.

PARTENERI LOCALI

howtoplay

Board Games Community

boardgamescommunity

BGC – Board Games Community Sibiu – provine de la ideea de a strânge o comunitate de oameni care au același hobby comun ca și noi, mai exact jocurile.

Proiectul a luat naștere din dorința și pasiunea mea, Terxi (organizator BGC), de a participa și a juca jocuri. Din păcate, în Sibiu nu existau astfel de evenimente. Am fost plăcut surprins când am fost contactat de Alex și Andrei de la Board Games Events Iași, care m-au îndrumat și m-au ajutat cu primii pași pentru a pune bazele unei comunități și în Sibiu. Astfel, cu ajutorul lui Rebe (co-organizator BGC), am reușit treptat să organizăm evenimente de board games, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

howtoplay

EduMind

edumind

EduMind – o abordare ludică pentru îmbunătățirea echilibrului tău mental și emoțional.

Descoperă cum joaca mediată poate influența pozitiv nivelul tău de energie, concentrare și reziliență.

Prin autoobservare și autocunoaștere jucăușă, vei explora motivele nesiguranței și îți vei găsi adevărata identitate, construind încredere și stimă de sine. Scopul nostru este să te ghidăm în acest proces de învățare, să te sprijinim în identificarea și valorificarea punctelor tale forte, oferindu-ți instrumentele necesare pentru a-ți atinge potențialul maxim și a trăi o viață armonioasă pe toate planurile.

Bianca Mercurean, terapeută, mediatoare Feuerstein, licențiată în psihologie; Marinela Pascu, consilier de dezvoltare personală și expertă în joacă educațională.

howtoplay

A2toys

A2toys

Magazin specializat în Wargames, Trading Card Games și Machete.

Situat în centrul istoric al Sibiului, Atu Toys dispune de spații de joacă sau hobby dotate cu toate accesoriile necesare, într-o ambianță plăcută.

PROGRAM ȘI LOCAȚII

DETALII CURÂND

DETALII EVENIMENTE

Game ON în Sibiu Calico
Game ON în Sibiu Verdant

Grupe Competiția Națională de Board Games:

Calico și Verdant

Pentru fiecare grupă, sistemul este unul eliminatoriu. Se vor juca meciuri succesive în urma cărora cei care pierd vor fi eliminați din competiție, iar cei care câștigă vor avansa la o nouă masă de joc. Procesul se va repeta până când va rămâne o singură persoană neînvinsă.

Câștigătorul fiecărei grupe se va califica direct în sferturile Competiției Naționale de Board Games (care se vor desfășura în noiembrie, la Timișoara) și va avea șansa să câștige o parte din cei 1000 de euro puși în joc. Pentru mai multe detalii și înscrieri, dați click pe butoanele de mai jos.

Din Sibiu, se vor califica în sferturile Competiției Naționale de Board Games câștigătorii grupelor Calico și Verdant.

Game ON! Awards

zonă de testare pentru jocuri propuse

În cadrul evenimentului, vom aduce o selecție de jocuri propuse pentru Game ON! Awards, pentru ca interesații să poată testa jocurile. Game ON! Awards este un concurs pe bază de vot, iar noi suntem interesați ca cei care vor vota să o facă în cunoștință de cauză.