GAME ON! AJUNGE ÎN TÂRGU MUREȘ

Parte a campaniei Game on! ajunge în orașul tău

venim în TÂRGU MUREȘ cu

  • 2 Grupe ale Competiției Naționale de Board Games – în total, competiția înglobează 4 faze, sute de jucători, premii în bani, spații oficiale de antrenament, 23 de board games și multe altele. Vor exista în total 20 de grupe de calificare, în fiecare grupă jucându-se un alt joc (Timișoara, Iași, Târgu Mureș, Sibiu, București, Cluj-Napoca și la Ciulpăz, în cadrul Game ON! Camp).
  • Jocuri înscrise în Game ON! Awards – un eveniment dedicat recunoașterii și premierii celor mai bune jocuri de societate create sau localizate în România. Scopul este promovarea excelenței în domeniul jocurilor de societate și, în același timp, oferirea unei platforme pentru recunoașterea și aprecierea creativității și inovației din industrie.

PARTENER LOCAL

Zona Jocurilor

Zona Jocurilor

zonajocurilor.ro

Clubul Zona Jocurilor este conceput pentru a oferi o experiență unică iubitorilor de board games. Aici, vizitatorii pot alege dintr-o selecție impresionantă de jocuri care să-i țină captivați ore în șir. Decorul inspirat din tematica jocurilor de societate, împreună cu mesele confortabile și iluminatul ambiental, creează un mediu relaxant și încurajează interacțiunea și socializarea. În plus, cafeneaua oferă o gamă variată de băuturi și gustări, astfel încât jucătorii să se poată răsfăța cu ceva delicios în timp ce se dedau pasiunii lor. Clubul de joacă este, așadar, locul ideal pentru a încerca noi jocuri de societate, a petrece timp de calitate cu prietenii sau familia și a scăpa de rutina zilnică într-un mod plăcut și antrenant. 

PROGRAM ȘI LOCAȚII

DETALII CURÂND

DETALII EVENIMENTE

Game ON în Târgu Mureș Stone Age
Game ON în Târgu Mureș  Istanbul

Grupe Competiția Națională de Board Games:

STONE AGE ȘI ISTANBUL

Pentru fiecare grupă, sistemul este unul eliminatoriu. Se vor juca meciuri succesive în urma cărora cei care pierd vor fi eliminați din competiție, iar cei care câștigă vor avansa la o nouă masă de joc. Procesul se va repeta până când va rămâne o singură persoană neînvinsă.

Câștigătorul fiecărei grupe se va califica direct în sferturile Competiției Naționale de Board Games (care se vor desfășura în noiembrie, la Timișoara) și va avea șansa să câștige o parte din cei 1000 de euro puși în joc. Pentru mai multe detalii și înscrieri, dați click pe butoanele de mai jos.

Din Târgu Mureș, se vor califica în sferturile Competiției Naționale de Board Games câștigătorii grupelor Stone Age și Istanbul.

Game ON! Awards

zonă de testare pentru jocuri propuse

În cadrul evenimentului, vom aduce o selecție de jocuri propuse pentru Game ON! Awards, pentru ca interesații să poată testa jocurile. Game ON! Awards este un concurs pe bază de vot, iar noi suntem interesați ca cei care vor vota să o facă în cunoștință de cauză.